Hopp til innholdet
Illustrasjonsbilde. Industribygg i tegl ved Andelva skimtes uklart i bakgrunnen. Mørk gren med vanndråper i fremkant.

Ekte. Ærlig. Engasjert.

Priser og vilkår

Pris avtales for hvert enkelt oppdrag. Det vil avtales fastpris eller løpende timespris. Veiledende timespris vil variere ut fra type oppdrag, og være fra 2000,- til 2500,- inkl. MVA. Er du næringsdrivende er prisen fra 1800,- til 2200,- eks. MVA. Reisetid faktureres med 70% av ordinær timespris i tillegg til reisekostnad. Direkte utgifter/utlegg som tolk, rettsgebyrer o.l. kommer i tillegg. Alt arbeid faktureres etterskuddsvis innen utgangen av hver måned, men det vil kunne kreves forskudd. Dette vil i så fall betales til klientkonto, og avregnes mot siste faktura eller betales tilbake i sin helhet om det da ikke er noe utestående.

Jeg vil alltid undersøke om du kan ha rett på fri rettshjelp eller krav på hel/delvis dekning gjennom dine forsikringer. Ved begge deler vil det normalt være en pålagt egenandel jeg må kreve inn.

Som medlem av Advokatforeningen bruker jeg deres standardvilkår. I tillegg er jeg som advokat forpliktet til å følge de advokatetiske reglene. Det vil si at om jeg tar på meg et oppdrag for deg, vil du få en oppdragsbekreftelse på e-post. Det er en bekreftelse fra meg på at jeg er forpliktet til å følge deg opp, med detaljerte vilkår for oppdraget. Der vil avtalt pris og betalingsvilkår stå.

Du finner min personvernerklæring her.